Uppsala Taxi 100 000 AB är Uppsalas största taxibolag. Vi har servat Uppsalas invånare med taxi dygnet runt sedan år 1926.

 

 

 


Behöver du få hjälp med att få varor hemkörda?

Vi erbjuder tills vidare budtransporter inom Uppsala tätort för endast 150 kr.

Ring 018-100 000 för mer information


Först i världen!

Redan år 2000 installerade vi alkolås i alla våra fordon. Låsen är kopplade till tändningen vilket förhindrar start av motorn om alkohol detekteras.

Öppet dygnet runt sen 1926

Vi har sedan 1926 servat kunder med säkra, snabba, miljövänliga och komfortabla transporter, på utsatt tid och med professionellt vänligt bemötande i alla led.

Jorden runt på 24 timmar

Varje dygn kör våra taxibilar ca 4000 mil. Det motsvarar ett varv runt jorden. 64,7% av den sträckan är med kund i bilen.

Seniorkortet ger dig som är över 65 år 25 % rabatt på ordinarie tariff.
Kortet är gratis! Rabatten gäller för resor inom Uppsala stad.

Ansök>>

Vi stöder Uppsalas idrottslag

 


Vi stöder Aktiv Skola

Aktiv Skola tar ett brett grepp över en av vår tids viktigaste frågor - skolan. 


Vi stöder Nattvandrarna

Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter.

Vi är medlem i Svenska Taxiförbundet och följer deras kvalitetsnormer om God Taxitradition. Där ställs krav på medlemsföretagen att följa förbundets branchetiska regler och högt ställda kvalitetskrav.

Läs mer om God Taxitradition >>

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen - GDPR har vi uppdaterat vår policy för hantering av personuppgifter. Läs mer >>